ŞANLIURFA / SURUÇ - Şaryanı İlkokulu

Şaryanı İlkokulu

Yenişehir mahallesi Remil Caddesi Atabey Sokak No4 SURUÇ/ŞANLIURFA
Vizyon
Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim sistemi içerisindeki güçlü bir kurum olarak hizmet sağlamak.
Misyon
Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
08:30 Ders Başlangıç 11:55 Öğle Arası 12:55 Ders Başlangıç 14:30 Ders Bitimi
Güneş Enerjisi, Elektirik, Kalorifer
Ulaşım
Okulumuza ulaşım ilçe merkezinden Remil Caddesi üzerinden özel araç, taksi veya yürüyerek sağlanabilir.
Servisimiz yoktur.
Yenişehir mahallesi Remil Caddesi Atabey Sokak No:4 SURUÇ/ŞANLIURFA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Şanlıurfa il merkezine yaklaşık 45 km, Suruç ilçe merkezine ise 1 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda 1 adet Spor Sınıfı bulunmakla beraber, her sabah öğretmen ve öğrencilerimizle beraber "Spor ile Harekete Geç" sloganıyla yürüttüğümüz sabah sporu etkinliğimiz vardır.
Okulumuzda yürütmüş olduğumuz çeşitli Etwinning etkinlikleri mevcuttur.